معرفی دانشکده

دانشکده مهندسی پليمر ورنگ دانشگاه صنعتی اميرکبير(پلی تکنيک تهران) قديمي ترين مرکز آموزش عالی در کشور است. هم اکنون در دو گرايش  صنايع پليمر و تکنولوژی و علوم رنگ در مقطع کارشناسی، چهارگرايش صنايع پليمر، نانوفناوری، مهندسی فرايند پليمريزاسيون و صنايع رنگ در مقطع کارشناسی ارشد و همچنين دو گرايش صنايع پليمر و صنايع رنگ در مقطع دکتری مشغول آموزش و پژوهش می باشد.

مراکز مختلف مرتبط با صنايع پليمر و رنگ در کشور در حال گسترش است، لذا فارغ التحصيلان دانشکده در کليه مراکز مربوطه فعال می باشند.

تاریخچه دانشکده

گروه صنايع پليمر از سال 1358 و گروه تکنولوژی و علوم رنگ از سال 1362 به ترتيب در دانشکده های مهندسی شيمی و مهندسی نساجی در دانشگاه صنعتی اميرکبير فعاليت آموزشی خود را آغاز نموده و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو تربيت می کردند.

ازسال 1368 با بهم پيوستن دو گروه پليمر و گروه رنگ به صورت يک دانشکده مستقل فعاليت خود را ادامه داد. اين دانشکده در راستای اهداف تحقيقاتی خود در سال 1371 دوره دکترای صنايع پليمر، در سال 1376 دوره دکترای صنايع رنگ، در سال 1385    دوره کارشناسی ارشد نانو فناوری و در سال دوره کارشناسی ارشد مهندسی فرآيند پليمريزاسيون را تاسيس کرده است.

افتخارات دانشکده