بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ از خوابگاه های دانشجویان ورودی جدید

| تاریخ ارسال: 1402/8/3 |
در روز یکشنبه ۳۰ مهر۱۴۰۲، ریاست محترم دانشکده آقای دکتر ابراهیمی و معاون محترم آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده آقای دکتر توحیدیان از خوابگاه شهید نجات الهی پسران دیدار داشتند.
 ایشان ضمن شرکت در نماز جماعت دانشجویان، ساعاتی را به گفتگو با دانشجویان اختصاص دادند و دانشجویان دغدغه ها و مطالب خود را در جوی صمیمانه مطرح نمودند.
 همچنین روز سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲، آقای دکتر ابراهیمی ریاست دانشکده به همراه خانم مهندس سماعی یکتا مدیر پشتیبانی دانشکده در خوابگاه شهید فرزانه  دختران حضور یافتند و با دانشجویان دختر در فضایی دوستانه به گفتگو پرداختند.
در این دیدار آقای مهندس کیانی مدیر محترم معاونت فرهنگی - دانشجویی دانشگاه نیز حضور داشتند
.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 328 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر