انتخاب آقای دکتر حمید میرزاده به عنوان استاد برگزیده حوزه تألیف دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1402/10/6 |
دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برترین های خود در بخش های فناوری و علمی تقدیر کرد.

آقای دکتر حمید میرزاده استاد دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ در میان برگزیده شدگان امور پژوهشی که به مناسبت هفته پژوهش اعلام شده بود، به عنوان استاد برگزیده حوزه تألیف انتخاب شدند.

کتاب «روش‌های نوین آنالیز سطح زیست مواد» تالیف آقای دکتر حمید میرزاده توسط انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر به چاپ رسیده است.

گزیده‌ای از این کتاب در ذیل آمده است:

« با توجه به اینکه سطح زیست‌مواد در تماس مستقیم با سلول‌ها، خون و بافت‌های سخت و نرم بدن قرار دارند، پی بردن به برهم‌کنش‌ها و اثرهای متقابل این مواد با بافت‌های بدن نقش حیاتی و مهم دارد. پارامترهای متعددی از خواص شیمیایی و فیزیکی و حتی مکانیک سطوح زیست مواد بر رفتار بافت های بدن که در تماس با آنها هستند موثر است.
روش‌های پیشرفته آنالیز و تجزیه و تحلیل مواد همیشه جذاب بوده و ما را در شناخت طبیعت اشیاء و مواد راهبر بوده است.
»

در این کتاب بر اساس سر فصل ها، دروس، چهارده روش مهم و متداول برای آنالیز سطوح زیست مواد معرفی شده و نیز تمرینات دروس و پاسخ به سوالات آمده است.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 323 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر